COVID-19-ROKOTE ON ALTISTUNEEN BEASTAN MERKKI

Click on a flag to choose a language!

English

Nederlands

Français

Español

Tahitian

Bengali

Chinese

русский

Kiswahili

Suomalainen

Lietuvos

Arabic

Svenska

Ayisyen

Deutsch

Српски

Lähetä minulle sähköpostia: sheeptiedsheep@gmail.com, jos sinulla on kysyttävää tai haluat puhua

COVID-19 rokote on pedon merkki, tässä kaikki mitä sinun tulee tietää siitä

COVID-19 ROKOTE ON PEDON MERKKI josta raamattu kertoo. 666 Teknologia. Jos et ota rokotetta, sinua vainotaan, jos otat sen, tulet katumaan sitä ikuisesti. Tämä nettisivu on maailman tärkein sivu. Sinun täytyy jakaa tämä viesti kaikille. Sadonkorjuu on suuri, mutta työntekijöitä vähän. Luukas 10:2. Vei minulta 7 vuotta saada tämä tieto. Olen tällä hetkellä 28-vuotias, ja näiden asioiden opiskelu on kaikki se mitä olen tehnyt siitä asti kun heräsin vuonna 2014. Tämä on elämäni tarkoitus. Varoittaa sinua. Pyydän, lue tämä heti kun on mahdollista. VIIMEINEN SOTA ON ALKANUT

Covid-19 on globaali suunnitelma. Maailmantalouden romahtaminen on osa suunnitelmaa. Peto, josta puhutaan raamatussa, on systeemi, satanistinen organisaatio. Näitä ihmisiä kutsutaan “33:n asteen vapaamuurareiksi” ja he hallitsevat koko maailmaa, kaikkia uskontoja, mediaa, uutisia, musiikkia, historiaa, ja valtavirran narratiivia. Vapaamuurarius on ikivanha kultti. Vapaamuuraruiden Jumala on kirjaimellisesti Saatana, raamatusta. Maailman rikkaimmat ihmiset kirjaimellisesti, palvovat Saatanaa. He haluavat luoda uuden maailmanjärjestyksen, maailman yhteiskunnan, jossa jokainen ihminen merkataan, ja jokaista voidaan hallita. Rokote sisältää geenejä muokkaavaa teknologiaa jota kutsutaan CRISPR:iksi, se muokkaa ottajansa DNA:ta. Et tule ikinä olemaan sama henkilö otettuasi sen, ja se on peruuttamaton asia. Se sisältää nanoteknologiaa joka yhdistää ihmiset internettin, ja hallitsee heitä. Tätä kutsutaan “Neural Linkiksi”, aivopesua ja mielenhallintaa, käyttäen keinoälysupertietokoneteknologiaa. Neural Link antaa näille Saatananpalvojille ultimaattisen voiman ja vallan ihmisten yli. Joko sitten hallitsemaan, tai tappamaan heidät. Siksi he asentavat 5G torneja joka puolelle maata super nopealla tahdilla. 5G nopeus on tarpeellinen onnistuneesti kontrolloimaan miljoonia ihmisiä. He käynnistävät ne kun tarpeeksi ihmisiä on rokotettu. RAAMATULLINEN PROFETIA. Rokote sisältää myös Luciferace -nimistä kemikaalia, joka on otettu tulikärpäsistä, jotta sinusta voitaisiin tehdä skannattava, jotta he näkisivät, kuka on ottanut pedonmerkki rokotteen! He luovat Luciferin rodun! Siinä on jopa Luciferin nimi! Jokainen joka ottaa tuon viimeisen rokotteen, menee tuomiopäivänä helvettiin, raamatun mukaan. He jopa kutsuvat tätä patenttia “Microsoft patent #666”! Pian he leimaavat ihmiset jotka eivät ota rokotetta, “terroristeiksi”. Ole vahva, tämä on vasta alkua!

->Ilmestyskirja 13:16-18 ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.
-> Ilmestyskirja tuli Johannekselle Jumalalta, AHYH (Ahayah = MINÄ OLEN) Korkein Luoja Jumala. Unien ja visioiden yksityiskohdista on metaforisia tulkintoja, ei kirjaimellisia tulkintoja! Otsa = ajatukset, Nimi = auktoriteetti/tarkoitus, ihmisen luku = ihmiskunnan patentti systeemin numero. Sen numero on 666 = Microsoftin patentti #666. Kreikkalainen sana josta sana “merkki” on käännetty, on khar’-ag-mah, ja se tarkoittaa naarmua, tai kaiverrusta, jotain joka lävistää ihon. ROKOTE. Ja rokotteita on suunniteltu jopa annetavan laastareissa joissa on käärmeen hampaiden mukaan suunnitellut piikit. Merkki on kirjaimellinen. Merkin paikka ei ole kirjaimellinen. Oikea käsi = olla työkykyinen, ansaita ja käyttää rahaa. Rokote laitetaan sinun käsivärteesi, ei kämmeneen, mutta se vaikuttaa koko oikeaan käteesi ja otsaan, niinsanotusti. Rokote tulee pian olemaan pakollinen. Sinun täytyy ottaa rokote jollain tapaa, voidaksesi liittyä uuteen systeemiin jota he luovat. Siksi Microsoft ja muut ohjelmistoyritykset ovat mukana tässä rokotteessa. Tämä ei itse asiassa ole teknisesti edes “rokote”. Bill Gates ei ole lääkäri ja Microsoft ei ole lääketeollisuuden yritys, Microsoft on ohjelmistoalan yritys! Tämä rokote sisältää ohjelmiston, joka sisältää globaalin “Biometriikkaa tukevan digitaalisen kryptovaluuttajärjestelmän”. Tämä on uusi rahasysteemi, joka pian otetaan käyttöön kun käteisestä on päästy eroon. He syyttävät käteistä covid-19 leviämisestä *****KATSO!*****


Kolmas enkeli ilmestyskirjassa on myös metaforinen. Se edustaa ihmisiä kuten minä jotka varoittavat sinua juuri nyt.
Se ennustaa Danielin 11:33 ja 12:10 kohdissa jotka sanovat “viisaat heidän keskellään saavat ymmärryksen ja ohastavat monia, mutta pahat eivät ymmärrä.”

->Ilmestyskirja 14:9-11 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin. -> Kumartaa = Alistua [vastaanottaa teknologia rokotteessa]. Kuva = supertietokone tekoälyjärjestelmä. Nimi = auktoriteetti/tarkoitus/päämäärä. Saatanan tarkoitus on saada ihmiset helvettiin tuomionpäivänä. Sen sijaan että hän tyytyisi vaikuttamaan sinun elämään niin että elät synnissä, heillä on nyt uusi tapa saada ihmiset kirotuksi helvettiin ikuisesti Jumalan toimesta. Heidän täytyy vain ottaa pedon merkki. Jumala tietysti ei anna tämän tapahtua niille, jotka haluavat Hänen tahdossaan elää. Saatana ja hänen alamaisensa haluavat että kaikki ottavat pedon merkin. Saatana tietää että hänet on tuomiottu helvettii ja hän haluaa viedä kaikki mukanaan! Etsi netistä hakusanoilla: Neural Link; Luciferase; Thermagrippers; Graphene; Crispr; Hydrogel; Quantum Dots; Artificial Intelligence 5G 666 exposed; Microsoft Patent # 666; Freemasonry exposed; Illuminati exposed; AGENDA 21 EXPOSED; Georgia Guidestones New World Order; etc. Tässä on loistava verkkosivusto, josta voit oppia.

Lopputulema: he haluavat liittää meidät tekoälyn supertietokonejärjestelmään voidakseen hallita meitä ja haluavat muuttaa DNA:tamme! Siksi ihmiset eivät tee parannusta ruttojen aikana jotka Jumala pian lähettää maahan. Tämä sanotaan Ilmestyskirjassa 9:20. Ja muu ihmiskunta, jota nämä vitsaukset eivät tappaneet, eivät vieläkään katuneet syntejään. -> He ovat mielenhallinnan alla. Useimpien ihmisten ajatuksia hallitsevat jo nyt demonit, tämä tekniikka tekee siitä pysyvän. He käyttävät merkittyjä ihmisiä yrittäessään saada merkitsemättömät ihmiset vastaanottamaan merkin! Lopulta he saavat merkityt ihmiset etsimään ja tappamaan merkitsemättömiä ihmisiä, kun ne aktivoivat supertietokoneen ja merkittyjen ihmisten välisen hermosolun 5G: n kautta. Ilmestyskirja 13:15. Ja heillä oli voima antaa elämä pedon kuvalle, jotta pedon kuva voisi sekä puhua että aiheuttaa sen, että kuka tahansa, joka ei alistu pedon kuvalle, tapettaisiin. Tekoäly järjestelmä = pedon kuva. Alistuminen heille ja pedon rokotteen merkin ottaminen = pedon kuvan palvonta = ihmisten yhdistäminen järjestelmään. Mielenhallinta. Näin he saavat kaikki nämä merkittävät ihmiset taistelemaan Kristusta vastaan, kun Hän palaa. Ilmestyskirja 17:14, Joel 3 ja Ilmestyskirja 19:19-21 kertovat sinulle siitä. Ilmestys 19:19. Ja minä näin pedon, maan kuninkaat ja heidän armeijansa kokoontuivat sotimaan Kristusta vastaan. Ilmestyskirja 19:20 kertoo, että ihmiset petetään ottamaan pedon merkki. Ilmestys 19:20. Ja peto (salaseurat, jotka hallitsevat maailmaa) vietiin pois, ja hänen kanssaan väärä profeetta (väärä profeetta edustaa seurakuntia, jotka käskevät ihmisiä ottamaan rokote!), Joka petti ihmiset saamaan merkin. Peto, ja heidät heitettiin tulen järveen, helvettiin. -> Ihmiset ottivat rokotteen, koska heidät petettiin ja he eivät tienneet, että se oli pedon merkki. Ilmestys 19:21. Kristus tappoi sen jäännöksen ihmisestä, joka ei pitänyt Jumalan lakeja tai jolla oli pedon jälki, ja kaikki linnut täyttyivät heidän lihallaan. Matteus 24:37. Mutta niinkuin Nooan päivät olivat, tulee olemaan myös Kristuksen tuleminen. Matteus 24:22. Ja jos noita päiviä ei lyhennetä, ei lihaa pelasteta. -> Jos teet jonkin verran tutkimusta, huomaat, että langenneet enkelit tekivät monia tieteellisiä kokeita ennen vedenpaisumusta Nooan aikana. Geneettinen muokkaus! -> Jos etsit käännettyjä hepreankielisiä sanoja, sana liha = ihmisen geneettinen koodi. tallennettu = säilynyt! Matteuksen 24:22 todellakin sanoo: «Jos Kristus ei palaa ennemmin kuin myöhemmin, kaikilla ihmisillä, jotka ovat vielä elossa tuolloin, on geneettiset koodit, joita on muutettu, alkuperäisiä ihmisiä ei jää jäljelle.»

Langenneiden enkeleiden hybridilapset (heillä oli lapsia naisten kanssa) ovat vallassa ja he haluavat antaa meille geneettisen koodinsa. Zombien / robottien luominen. Siihen on syy, että he ovat osoittaneet tämän kaikissa Hollywood-elokuvissaan. Ennakoiva ohjelmointi. Kun olet pistänyt nämä tavarat sinuun, et ole koskaan enää sama. Joka ottaa pedon merkin, lähetetään helvettiin tuomiopäivänä, jolloin Jumala tuomitsee meidät. Tässä Raamatussa sanotaan ihmisistä, jotka luottavat saatanan aseistettuun rokotteeseen, jonka Saatanan kansa on luonut Jumalan sijaan.

Näin tapahtuu kaikille, jotka ottavat tämän pedon / rokotteen tekniikan / aseen / merkin.Mooseksen kirjasta Jumala sanoi, että hänen tekemänsä kasvit olivat kansojen parantamiseksi. Onko se totta vai ei? Ketä palvelet? Saatanalliset eliitit kutsuvat Internet-uutisartikkeleissaan ja verkkosivustoissaan Covid-19-rokotetta "MESSIAH" ja "AINOA TOIVOMME". He haluavat pilkata Kristusta ja he haluavat pilkata ihmisiä. He tietävät, että joka ottaa tämän rokotteen, se on kirottu ikuisesti. He juhlivat tätä suurta sielu uhria Saatanalle, heidän Jumalalleen. Tiesitkö, että kaikki rokotteet sisältävät abortoituja sikiösoluja ja sianlihaa ja muita outoja asioita? ILJETYS. Oletko koskaan kuullut sanonnan "Olet mitä syöt." On vielä pahempaa pistää tällaista itseesi. Haluatko todella pistää tällaista verenkiertoosi? Inhottavaa! -> Tämä Covid-19-rokote on erilainen kuin mikään muu rokote koskaan luotu. Tämä on itse asiassa ohjelmistopäivitys ihmisille. Ikään kuin olisimme tietokoneita. Covid-testeissä on myös nano-hiukkasia. Älä usko televisiossa olevia ihmisiä, he lukevat kaiken heille annetusta asialistasta! He ovat maksettuja lukijoita, lukevat käsikirjoitusta! Monet ihmiset ovat todellakin kuolleet rokotteen ottamisesta! He yrittävät piilottaa tämän tosiasian meiltä. Vapaamuurarit omistavat uutisasemia kaikkialla maailmassa. He hallitsevat hallitsevaa kerrontaa. Ryhmät, jotka ovat hallinneet maailmaa satoja vuosien ja tuhansien vuosien ajan ovat ”Illuminati”, Ruusuristiläiset, Temppeliritarit, Skull & Bones, Jesuiitat, Vapaamuurarius, Sionistit, The Order of the Dragon. Nämä erittäin voimakkaat organisaatiot hallitsevat koko maailmaa ja työskentelevät Paholaiselle! Kuinka he tekevät sen? Heillä on aseta ihmiset avainasemissa jokaisessa hallituksessa, organisaatiossa, yhtiössä ja kirkon järjestelmässä.Loppuajoista on monia vääriä opetuksia, joihin Jesuiitat ovat pettäneet koko maailman uskomaan. He hallitsevat kristillistä kirkkoa ja sen opetuksia! He hallitsevat kaikkia uskontoja, etenkin kristinuskoa, koska he tietävät, että voima on Jumalan sanassa. Näillä uskonnoilla ei ole mitään tekemistä Raamatun kanssa. Se ei ole uskonto. Se on israelilaisten historiakirja! Suurin osa tämän maailman mustista ja ruskeista ihmisistä on tosi israelilaisia! Siksi he kärsivät niin paljon, jos eivät noudata Jumalan lakeja. Valkoiset ihmiset eivät ole israelilaisia. Ihmiset Israelissa ovat nykyään huijareita. Ne muodostavat eräitä tärkeimmistä illuminati perheistä. Kristus kutsuu heitä ”Saatanan synagogaksi, jotka sanovat olevansa juutalaisia ja eivät” Ilmestyskirja 2: 9, ssä ja Ilmestyskirja 3:9 ssä ”Kuuntele, minä pakotan ne, jotka kuuluvat Saatanan synagogaan - ne valehtelijat, jotka kutsuvat itse juutalaisia, mutta eivät ole juutalaisia - tulemaan palvomaan sinun jalkojesi edessä, ja he tietävät, että minä rakastan sinua.” Katso Yarashalam YouTubessa!

Elämme näitä viimeisiä vuosia ennen Yashayan / Kristuksen paluuta. Valitettavasti useimmat ihmiset odottavat, että yksittäinen antikristus mies hallitsee koko maailmaa. Tätä ei koskaan tapahdu. Antikristus ei ole yksittäinen ihminen! -> Tässä on luettelo vääristä loppuaikojen opetuksista, joihin jesuiitat on pettänyt koko maailman uskomaan modernin kristinuskon kautta:

 1. Antikristus on yksittäinen ihminen.
 2. Israeliin rakennetaan kolmas temppeli.
 3. Antikristus kutsuu itseään Jumalaksi Israelin temppelissä.
 4. Antikristus lopettaa päivittäisen uhrin temppelissä Israelissa.
 5. Antikristus lähettää kuvan itsestään jokaiseen maan maahan palvottavaksi.
 6. Israelista tulee kaksi taivaasta lähetettyä todistajaa, Elia ja Mooses.
 7. Ihmiset "temmataan" / yliluonnollisesti pois taivaalle, emmekä ole täällä suuren ahdistuksen aikana
[[[[[Nämä asiat ovat kaikki valheita! ]]]]] He opettavat tätä roskaa, jotta ihmiset eivät ymmärrä kellonaikaa, koska he ajattelevat, että niin kauan kuin yksi ihminen ei hallitse koko maata, tai koska olemme edelleen täällä, ei ole loppuaikoja vielä!


-> Tässä on totuus:

 1. Antikristuksia on monia, ei yhtä. Antikristus on neljäs peto Danielin kirjassa. Se on järjestelmä. Ei yksittäinen mies. Antikristus on vapaamuurarit, "Illuminati". 1 Johanneksen kirje 2:18. Etsi kreikkalaiset sanat, jotka käännetään 2 tessalonikalaiskirjeen 2: 3: ssa "ihmiseksi" ja "pojaksi". "Synnin mies" ja "kadotuksen poika" puhuu moninaisista ihmisistä EI OLE YKSITTÄINEN = valtava petos, jotta et epäillä heitä.
 2. Danielin kirjassa ja Ilmestyskirjassa mainittu temppeli puhuu ruumiistamme, ei fyysisestä rakennuksesta Israelissa. 1.Korinttilaisille 3:16
 3. Peto-tekniikan merkki rokotteessa tuhoaa yhteytesi Jumalaan ja muuttaa temppelisi DNA: ta. Tässä on mitä sisällä: CRISPR-DNA-modifikaatiotekniikka, V-MAT2-geeninestäjäteknologia ja nanobotit / nanoteknologiat mielenterveyden manipulointiin "ääni-kallo-tekniikan" ja "hermolinkin" avulla. Tutki "Neural Link Agenda"! Se puhuu kirjaimellisesti Danielin 11:36 ja 2.Tessalonikalaisille 2: 4. Siinä puhutaan supertietokoneista, tekoälystä ja nanoteknologiasta, jotka laitetaan ihmisen ruumiisiin, eikä kirjaimellisesti kuninkaasta, joka istuu jossain temppelissä. Tästä tekniikasta tulee jumala kehollesi, kun se on annettu. Siksi Raamattu sanoo, että nämä pyhät kirjoitukset sinetöitiin loppuun asti. Daniel 12: 4 sanoo: Daniel, sinetöi kirja loppuun asti: monet juoksevat edestakaisin, ja tietoa lisätään. Daniel ei edes ymmärtänyt, mitä hän näki tuolloin. Se ei ollut ymmärrettävää tähän asti!
 4. Päivittäinen uhri on ruokaa. Vanha testamentti kertoo sen sinulle. Vain ne, jotka saastuttavat temppelinsä, voivat ostaa ja myydä Saatanan järjestelmässä. Daniel 9:27. Daniel 12: 11-12 kertoo, että Kristus palaa 1335 päivää sen jälkeen, kun on annettu laki, joka kieltää pääsyn kauppoihin ilman rokotetta.
 5. Heprealaiset sanat käännettynä "kuvaksi" tarkoittavat itse asiassa tavoitetta / tarkoitusta, ja sana "palvonta" tarkoittaa itse asiassa alistumista. Ottamalla rokotteen alistut pedon järjestelmän tavoitteeseen ja tarkoitukseen, joka on muuttaa DNA: ta ja liittää sinut kuvaan. Kuva = tekoälyn supertietokoneen Internet-ohjausjärjestelmä, johon he haluavat yhdistää ihmiset. Merkki yhdistää sinut siihen nanoteknologian avulla. (Merkin, pedon nimen tai numeron ottaminen tarkoittaa kaikki samaa. Näiden asioiden tarkoitus on rokotteen ottaminen, ja rokotteen ottaminen tarkoittaa palvontaa ja alistumista kuvalle. pedon). Kaikki, jotka tekevät tämän, menevät helvettiin tuomiopäivänä! Pidä mielessä, että ihmiset, jotka ottavat tämän tekniikan, eivät ole välittömästi yhteydessä A.I: hen, mutta kaikki vaadittu tekniikka on asennettu Neural Linkin aktivoimiseksi myöhemmin. Tämän lisäksi nämä nanobotit ovat todella itsestään replikoituvat, joten ne luovat kirjaimellisesti parven isännän kehoon. Toisaalta CRISPR-geenimodifiointitekniikka aiheuttaa muutoksia heti ruiskutuksen jälkeen. Tämä tekniikka on niin voimakasta, että PALJON ihmistä on kuollut yhden päivän kuluessa rokotteen saamisesta!
 6. Nämä kaksi todistajaa ovat Israelin kaksi valtakuntaa, jotka erosivat kahtia kuningas Salomon synnin jälkeen. Se kertoo siitä, että luvuissa 1.Kuninkaiden kirja 11 ja 1.Kuninkaiden kirja 12 ja 2.Aikakirja 10. Niitä kutsutaan pohjoiseksi valtakunnaksi (Israel) ja eteläiseksi valtakunnaksi (Juuda). Alkuperäiskansat Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikasta, polynesialaiset, melanesialaiset ja Australian aborigeenit = Israelin 10 pohjoisen valtakunnan heimoa, jotka lähtivät Israelista Eufrat-joen varrella vuonna 720 eaa. mennä kaukaisiin maihin, joissa yksikään ihmiskunta ei asunut, palvomaan Jumalaansa ja pitämään hänen lakejaan rauhassa. 2.Esra 13: 40-46 kertoo sen sinulle. Siksi he veivät 14 kirjaa Raamatusta sata viisikymmentä vuotta sitten! Googleta se! Nuo kirjat kertovat sinulle näistä asioista! He haluavat piilottaa nämä asiat valkoisen valta-aseman ja väärennetyn armon laittoman kristillisyyden vuoksi.
 7. Kristus palaa vielä kerran, ei kahdesti. Meidän täytyy käydä läpi suuri ahdistus. Kristus tulee seitsemännen trumpetin kohdalla, ei ennen. Matteus 24: 29-30.Muista, että valtavirran uutisia ja verkkosivustoja, radioasemia ja televisiota hallitsevat satanistit ("vapaamuurarit"), jotka hallitsevat koko maailmaa. Sinun täytyy löytää totuus. Sinun on tutkittava. Käytä antamiasi avainsanoja. Älä kuuntele heitä. He haluavat sielusi. Jos teet tutkimusta, huomaat, että kaikki avainasemassa olevat ihmiset liittyvät vapaamuurariuteen. He ovat korruptoituneita. Heillä on asialista. En usko edes Raamattuun, ennen kuin olen oppinut nämä asiat. Pieni joukko ihmisiä hallitsee koko maailmaa ja kirjaimellisesti uskoo Saatanaan Raamatusta! Ja että he ovat olleet vallassa tuhansia vuosia. Amalekilaisten, edomiittien ja kanaanilaisten kuninkaalliset verilinjat! Tämä on heidän valtakuntansa, ja heidän aikansa on melkein lopussa ja he tietävät sen. Kristus palaa muutaman vuoden kuluttua. Vapaamuurarit ovat todellinen hallitus, he ovat hallinneet jokaista hallitusta tuhansien vuosien ajan. Salainen seurat. Jos sinulla ei ole aavistustakaan, mistä puhun, vain Google "vapaamuurarit". Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Kuva on yli tuhannen sanan arvoinen! Etsi myös "nanobotit" Google-kuvista. Se on rokotteen sisällä! JOO.

He suunnittelivat kirjaimellisesti paljon Covid-19-suunnitelman lopullisia yksityiskohtia "Event 201" -nimisessä kokouksessa lokakuussa 2019, kuukausi ennen Covid-agendan alkamista Kiinassa, ja tapaamisesta on online-kuva! Haku "Tapahtuma 201 on Agenda 21, uusi maailmanjärjestyksen esityslista". covid-19 kuolonuhrien määrä on liioiteltu tiedotusvälineissä. Monilla ihmisillä oli yksinkertaisesti yleinen vuotuinen flunssa, mutta heille diagnosoitiin Covid! PCR-testit eivät todellakaan testaa Covidia. Tansanian presidentti John Magufuli testasi Afrikassa hedelmiä, vuohia ja moottoriöljyä Covid-19: lle ja antoi kaikki positiiviset testitulokset! Todellisuudessa sairaiden ihmisten joukossa monet sairastuivat 5G-tornien perustamisen seurauksena esimerkiksi Wuhaniin Kiinaan. Sillä oli massiivinen tuhansien 5G-solutornien käyttöönotto lokakuussa 2019. 5G-tornit lähettävät erittäin paljon säteilyä ja aiheuttavat kehosi punasolujen räjähtämisen kuin mikroaaltouuni, mikä kuluttaa happea. Nämä ovat samoja oireita kuin Covid. Myös, kaikkia sairaaloissa tapahtuvia kuolemia kutsutaan covidkuolemiksii, vaikka joku olisi kuollut syöpään tai vanhuuteen. Amerikkalaiset vakuutusyhtiöt ja hallitus maksavat amerikkalaisille sairaaloille 13 000 dollaria tapausta kohti. Monille ihmisille asetettiin myös hengityslaitteet, kun heidän ei olisi pitänyt olla, ja nämä tuulettimet romahtivat keuhkot. Toisille laitettiin morfiinitippa, joka tappoviat kaikki heidän elimet ja tappoivat heidät. Ja sitten he korjasivat elimet ja myivät ne. Iso bisnes, isot rahaty $ $ $ SE ON KANNUSTETTU MURHA -> Siksi he sanovat, ettei Covid-19: tä ole pienissä paikoissa kuten Cookin saaret. On liian vaikeaa kertoa heidän valheitaan siellä. Yhteisö on liian pieni pettämään.


Ennen poltin marihuanaa ja join alkoholia, mutta lopetin ikuisesti, kun sain tietää tämän paperin sisältämät tiedot. Se oli 4 vuotta sitten! Pelkään liikaa Jumalaa ja tuomiopäivää. On selvää, että Jumala on olemassa. Tee parannus synneistäsi ja ota nämä asiat vakavasti. Meidän on pidettävä 10 käskyä. Meidän on pidettävä sapattipäivä erillään, ei fyysistä työtä, rahan ansaitsemista tai kuluttamista, ruoanlaittoa, liikuntaa, pitkiä matkoja, ajoa, koneiden käyttöä, maallisen viihteen katsomista, Facebookia, television katselua jne. Meidän on oltava kasvissyöjiä. Jumala ei koskaan antanut israelilaisille lakeja uhrata eläimiä tai syödä lihaa. Jeremia 7:22 ja Psalmit 40: 6 kertovat sen sinulle. Meidän on lopetettava savukkeiden ja marihuanan ja huumeiden tupakointi ja alkoholin käyttö, eikä enää pornoa tai itsetyydytystä. Lue Ilmestyskirja 21:8 Sana noituus tarkoittaa kaikkea, mikä muuttaa mielentilaasi, mukaan lukien marihuana ja savukkeet.

Kristinuskolla ei ole enää mitään yhteistä Kristuksen ja opetuslasten kanssa. He eivät opeta todellista Kristuksen oppia tänään. Roomalaiset loivat modernin kristinuskon vuonna 325 jKr. Käyttäen Paavalin kirjeiden vääriä tulkintoja opettaakseen sinulle, että sinun ei enää tarvitse noudattaa Jumalan lakeja! Päästäksesi helvetistä tuomiopäivänä sinun on omistauduttava täysin Jumalan lakien noudattamiseen. Matteus 24:13 & Matteus 7:21-23 kertovat tämän sinulle. Todellinen Kristuksen oppi voidaan helposti nähdä (luultavasti ensimmäistä kertaa elämässäsi, koska kaikki kirkot opettavat valheita, jotka perustuvat Paavalin kirjeiden väärään tulkintaan) katsomalla näitä raamatun jakeita ja yhdistämällä ne kaikki yhteen tässä järjestyksessä. Kirjoita ne tässä järjestyksessä ja katso niitä. Se on kaunis! Jesaja 28: 9-10 + Psalmit 119: 100 + Psalmit 111: 10 + Psalmit 119: 104 + Matteus 15: 9 + Jesaja 34:16 + Sananlaskut 8:17 + 1.Johanneksen kirje 5: 3 + 1.Johanneksen kirje 3: 8 + Saarnaaja 12: 6 + 1 Johannes 3: 4 + 1 Johannes 2: 4 + Psalmit 119: 142 + Johannes 3: 16-21 + Sananlaskut 6:23 + Psalmit 119: 165 + Sananlaskut 28: 9 + Matteus 7: 21-23 + Matteus 24:13 + Filippiläisille 2:12 + Johannes 14:15.

[Jesaja 28: 9-10] -> Keille hän opettaa tietoa? Ja kenet hänen on tehtävä ymmärtämään oppi? Ne, jotka vieroitetaan maidosta ja vedetään pois rinnoista. Sillä käskyn on oltava käskyn, käskyn käskyn jälkeen; rivi riviltä, rivi riviltä; täältä vähän, ja sieltä vähän.
[Psalmit 119: 100] -> Ymmärrän enemmän kuin muinaiset, koska pidän sinun käskysi.
[Psalmit 111: 10] -> Herran pelko on viisauden alku; kaikki, jotka noudattavat Hänen käskyjään, saavat runsaasti ymmärrystä.
[Psalmit 119: 104] -> Käskyjäsi kautta ymmärrän sinut: siksi minä vihaan kaikkia vääriä tapoja.
[Matteus 15:9] -> He palvovat minua turhaan; he opettavat oppina ihmisten määräyksiä.
[Jesaja 34:16] -> Etsikää Herran kirjasta ja lukekaa: mikään näistä ei puutu.
[Sananlaskut 8:17] -> rakastan niitä, jotka rakastavat minua; ja ne, jotka etsivät minua aikaisin, löytävät minut.

Jumala rakastaa vain niitä, jotka rakastavat Häntä. Sinut on petetty. Rakastava Jumala = [1.Johanneksen kirje 5: 3] Sillä tämä on Jumalan rakkaus, että pidämme Hänen käskynsä, eivätkä ne ole vaikeita.
[1.Johanneksen kirje 3: 8] -> Joka jatkaa synnissä, kuuluu perkeleelle, sillä paholainen on tehnyt syntiä alusta alkaen.
[Saarnaaja 12: 6] -> Jumala vihaa syntisiä ja maksaa koston jumalattomille
[1.Johanneksen kirje 3: 4] -> Mikä on synti? Synti on Jumalan käskyjen rikkominen.
[1.Johanneksen kirje 2: 4] -> Jos joku sanoo tuntevansa Jumalan eikä pidä Hänen käskyjään, hän on valehtelija eikä Totuus ole hänessä.
[Psalmit 119: 142] -> Sinun vanhurskautesi on ikuinen vanhurskaus ja sinun lakisi on totuus.
[Johannes 3:19] -> Tämä on tuomitseminen: valo on tullut maailmaan, mutta ihmiset rakastivat pimeyttä eikä valoa.
[Sananlaskut 6:23] -> Sillä käsky on lamppu; ja laki on kevyt. ja nuhteet opetukselle ovat elämäntapa.
[Psalmit 119: 165] -> Suuri rauha on niillä, jotka rakastavat sinun lakiasi, eikä mikään loukkaa heitä.
[Sananlaskut 28:9] -> Joka kääntää korvan kuulematta lakia, hänen rukouksensa on kauhistus!
[Matteus 7:21] -> Jokainen, joka sanoo minulle: Herra, Herra, ei tule taivasten valtakuntaan; mutta joka tekee taivaassa olevan Isäni tahdon.
[Matteus 24:13] -> Mutta joka kestää loppuun asti, se pelastuu.
[Filippiläisille 2:12] -> Suorita oma pelastuksesi pelolla ja vapisemalla.
[Johannes 14:15]-> Jos rakastat minua, pidä käskyni.


Kristus on musta mies. Ja tosi Kristuksen oppi verrattuna nykypäivän opetukseen on yhtä erilainen kuin valkoinen mies ja musta mies. Meille kerrotaan, että Jumalan lait lakkautetaan ja että ei ole väliä kuka ovat todelliset israelilaiset. Oppi Kristuksesta on hyvin yksinkertainen. Mene ja tee enää syntiä. Lopeta Jumalan lakien rikkominen. Cesare Borgia on mies, jonka muotokuvasta he loivat väärennetyn valkoisen jeesuskuvan. Googleta Cesare Borgia, jos et tiedä mistä puhun! Hän oli Italian kuvernöörin poika, ja vuonna 1507 he palkkasivat Leonardo da Vincin maalaamaan nykyaikaisen Jeesuksen kuvan edistämään valkoista ylivaltaa maailmassa modernin pakanallisen väärän kristinuskon kultin kautta, ja he käyttivät Cesarea mallin maalaukseen jonka he lähettivät sitten maan neljään kulmaan ja alkoivat mainostaa. Jeesuksen kuva, johon ihmiset uskovat, on muotokuva Cesare Borgiasta! Koko maailma palvoo väärää valkoista Jeesusta saatanallisen katolisen kirkon petoksista. Todellinen Kristus ei ole homoseksuaalinen hippi, joka rakastaa kaikkia, hän on musta heimosoturikuningas eikä hän edes halua ihmisten palvovan hänen kuvaansa! Tämä rikkoo epäjumalan palvonnan toista käskyä! Meidän tulee palvoa Jumalaa, emme Kristusta, ja palvomme Jumalaa pitämällä Hänen käskynsä, eikä kumartamalla kuvan tai patsaan eteen! 1.Johanneksen kirje 5: 3 kertoo tämän sinulle! Google-haku "Russian Catacombs Israelites" nähdäksesi muinaiset maalaukset MUSTA israelilaisista. Amerikan mustat ihmiset ovat Juudan heimosta. Kuten Kristus. Israelilaiset ovat tänään pohjalla, koska jotkut esi-isistään eivät pitäneet Jumalan käskyjä, eivätkä jotkut nykyäänkään pidä. 5.Mooseksen kirja 28:15 kertoo sen sinulle. Galatalaisille 3:28 ei tarkoita, että kaikki olisivat tasa-arvoisia. Se on yksi runko, mutta ruumiinosat eivät ole samanarvoisia. 5.Mooseksen kirja 28:13 kertoo sen sinulle. Siitä tulee israelilaisten valtakunta. Kristuksen valtakunnassa muut kuin israelilaiset ovat israelilaisten palvelijoita vanhurskaudessa! Jesaja 14:2 kertoo sen sinulle. Israelilaiset, jotka hyväksytään Kristuksen valtakuntaan, ovat valtakunnan hallitsijoita. Siksi Kristusta kutsutaan Kuninkaiden Kuninkaaksi, koska Hänen valtakunnassaan on monia kuninkaita! Israelilaiset ovat ylhäällä eikä alhaalla! Jos haluat perustiedot siitä, keitä todelliset israelilaiset ovat, voit tehdä Google-kuvahaun "12 Tribes Chart", tyyppi: 12 Tribes Chart. Voimat, jotka ovat, eivät halua ihmisten pitävän Jumalan käskyjä, etenkään israelilaiset, koska he pysyvät vallassa pitämällä ihmisiä synnissä, etenkin israelilaiset. Kun israelilaiset palaavat takaisin Jumalan käskyjen noudattamiseen, he hallitsevat maailmaa uudelleen. Kaikki 5.Mooseksen kirjan luku 28 kertoo sen sinulle. Ennustetaan, että tämän alkaa tapahtua lopussa ennen Kristuksen paluuta. Hesekiel 37 kertoo sen sinulle. SEN AIKA ON OIKEA NYT!

Vapaamuurarit haluavat lopettaa herätyksen ja pitää ihmiset uskonnossa. He tietävät, keitä tosi israelilaiset ovat, ja he tietävät menettävänsä kaiken voimansa nyt, kun israelilaiset heräävät ja pitävät jälleen Jumalan lakejaan. 5.Mooseksen kirja 28: 1 kertoo sinulle, että koko maailmaa hallitsee vain yksi kansa, ja jos israelilaiset noudattavat Jumalan lakeja, Hän varmistaa, että he ovat koko maailman hallitsijoita. Vapaamuurarit haluavat estää tämän tapahtumisen. Siksi lopunajan ahdistusta kutsutaan Raamatussa myös ”Jaakobin ahdistukseksi”. Jeremia 30: 7 kertoo sen sinulle. He haluavat merkitä tai tappaa kaikki israelilaiset ennen kuin Kristus palaa, jotta hänellä ei olisi ihmisiä, joiden takia palata. Kristus voittaa petojärjestelmän ja tuo kansansa takaisin maalleen. Israel. Jaakob on Israelin 12 heimon isä. Jumala muutti Jaakobin nimen Israeliksi. Siksi Hänen poikiensa heimoja kutsutaan israelilaisiksi. Jumala antoi lainsa israelilaisille Mooseksen kautta.


Raamattu ei ole uskonto, uskonto on synti. Jumala sanoi pitävän lakejaan olematta uskonto. Ne kaikki opettavat vääriä oppeja. Tätä maailmaa hallitsevat salaseurat haluavat Jumalan tuomitsevan kaikki tuomiopäivänä. Sitä heidän jumalansa haluaa. He saavuttavat tämän kannustamalla ihmisiä elämään ja kuolemaan synneissään. Siksi vapaamuurarit hallitsevat musiikkiteollisuutta, Hollywoodia, kouluja ja kaikkia muita vaikutuksen muotoja, uskonto mukaan lukien. He todella käyttävät uskontoa opettaakseen sinulle, että sinun ei tarvitse noudattaa Jumalan lakeja, että sinut voidaan pelastaa tuomiopäivänä uskolla ja armolla ja olemalla hyvä ihminen tai olemalla uskonnollinen. VALHEET. Ilmestys 12: 9. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa. Mitä luulet alue 51 olevan? Syvissä maanalaisissa sotilastukikohdissa. Siellä he puhuvat jumaliensa kanssa, siellä he ovat. Lue Enochin kirja. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että Saatana pettää koko maailman. Missä Saatana on? Näetkö hänet? Ei. Joten Raamattu valehtelee? Ei. -> Jos et ymmärrä, että rikkaat saatanalliset kuninkaalliset verilinjat hallitsevat maailmaa, etkä tiedä keitä todelliset israelilaiset ovat, et voi ymmärtää Raamattua ja miten se koskee meitä nykyään. Tulet olemaan täysin tietämätön. Sinusta tulee se, mitä me kutsumme totuusliikkeessä "unessa". On aika herätä. Saatana ei ole täällä henkilökohtaisesti pettämässä ihmisiä, vaan hänen kansansa tekevät niin. Ymmärrätkö? Saatanalla on vaikutusta vain ihmisten ajatuksiin (taajuuksien manipuloinnin avulla, näin henget vaikuttavat ihmisiin), hän ei ole täällä fyysisen ruumiin kanssa. Hän ei ole täällä kirjaimellisesti puhu ihmisille tai pettää tai loukkuun heitä, hänen kansansa tekevät sen hänen puolestaan. Sinun täytyy herätä Matrixista. Hän on pettänyt koko maailman salaseurojen kautta, jotka ovat palvelleet häntä ja langenneita enkeleitä alusta alkaen. Kaikki uskonnot kunnioittavat heitä, ei Luojaa.

-> Älä ajattele, että kristinusko on poikkeus tästä. He hallitsevat 100% kristinuskoa ja kaikkia muita uskontoja, sekä Raamatun lukijoita että niitä, jotka eivät lue. He kertovat sinulle, että voit pelastua tuomiopäivänä pitämättä Jumalan käskyjä. He opettavat sinua "vain uskomaan Jeesukseen". Se ei tarkoita edes mitään. Kristinuskon perusta on Paavalin kirjeiden väärinkäsitys. Paavalin kirjeet ovat Jumalan testi sen selvittämiseksi, pidätkö Jumalan lakeja. Paavalin kirjoituksia on hyvin vaikea ymmärtää. 2.Pietarin kirje 3: 15-17 käskee, ettet edes lue Paavalin kirjeitä! Paavali todella sanoo, että koska olemme kaikki tehneet syntiä ainakin kerran, emme ansaitse taivasta. Hän ei sano, että meidän ei tarvitse noudattaa Jumalan lakeja. Kristus sanoi, että jos et noudata Isänsä lakeja, sinua ei pelasteta tuomiopäivänä. Ei ole väliä kuinka paljon uskot Jeesukseen. Se ei merkitse mitään Jumalalle. Sinun on pidettävä Jumalan käskyt. Kristus sanoi menevän ja syntiä enempää. Johannes 5:14. Kristus sanoi myös, että jos et luovuta kaikkia syntejäsi, menet helvettiin. Matteus 24:13. Saatana haluaa tehdä synnistä hyväksyttävän. Synnin määritelmä rikkoo Jumalan lakeja. Se kertoo sinulle, että 1.Johanneksen kirjeen 3: 4: ssä. Saatana haluaa ihmisten olevan ateisteja. Ja jos hän ei pääse siihen, hän haluaa heidän olevan jumissa uskonnossa! Kaikkia näitä uskontoja hallitsevat Saatanaa palvovat vapaamuurarit, ja he käyttävät näitä uskontoja alentaakseen Jumalan tasoa ja tekosyitä syntiin ja kertovat sinulle, että olet pelastettu armosta ja että sinun tarvitsee vain uskoa Jeesukseen. Tämä on ehdoton valhe, jonka Saatana opettaa ministereidensä kautta. Hän rakastaa syntiä. Hän haluaa sinun tekevän syntiä. Hän haluaa sinun olevan kristitty. Hän haluaa sinun olevan ateisti. Hanki se? Ei monimutkainen. Ylösnousemus tulee olemaan, ja meidät kaikki tuomitaan. Ateistien suhteen en syytä heitä, ainakaan he eivät ole typeriä pakanallisia kristittyjä! Olin ateisti. Kunnes opin nämä asiat. Nyt pidän Jumalan käskyt.


Sota on aina ollut Jumalan ja Saatanan välillä. Laillisuus anarkiaa vastaan. Jumalan lakien noudattaminen verrattuna Jumalan lakien rikkomiseen. Meitä voidaan pelastaa vain, jos hylkäämme kaiken synnin elämässämme. Näin Kristus sanoi Matteus 7: 21--23: ssa. Saatana on syyttäjä ja Kristus puolustusasianajaja. Tuomiopäivänä aiomme seisoa tuomarin Jumalan edessä ja Saatana syyttää meitä kaikkia siitä, että olemme ansainneet meidät lähettämään helvettiin kuten hän, koska me olemme tehneet syntiä monta kertaa elämässämme tarkoituksella, aivan kuten hän. Hän sanoo, että ansaitsemme saman rangaistuksen. Kristuksen tehtävä on, jos hän haluaa puolustaa meitä. Hän puolustaa meitä vain, jos maksamme hänelle lakimaksut. Hänen vaatimuksensa tai lakimaksunsa on, että pidämme hänen Isänsä käskyt!

-> Jos et ole koskaan lukenut pyhiä kirjoituksia itse ja et tiedä, mitä ne sanovat, aion tiivistää sen lyhyesti sinulle. Jumala loi ihmiset tuomitsemaan kapinalliset enkelit ja heidän johtajansa Saatanan. Saatana ja langenneet enkelit loivat myrkyllisen puun, jonka hedelmät toimivat geneettisenä aseena saadakseen niistä syövät lihallisemmiksi, syntisemmiksi. Jumala kielsi syömästä puusta, mutta Saatana houkutteli ihmisen syömään, ja onnistui. Siitä lähtien ihmiskunta on kapinoinut Jumalaa vastaan langenneiden enkeleiden kanssa. Jumala valitsi ainoaksi kansakunnaksi, joka ei käsitellyt kaatuneita enkeleitä, heprealaiset israelilaiset, kansaksi. Hän antoi heille lakinsa. Heitä rangaistaan nyt, koska jotkut heistä eivät noudattaneet Jumalan lakeja. Ketään muuta kansaa ei rangaista Jumalan lakien rikkomisesta, koska Hän ei koskaan tehnyt liittoa heidän kanssaan. Heidän odotetaan elävän syntistä elämää ja menevän helvettiin. Ainoa tapa kullekin meistä pelastua helvetistä, olivatpa me israelilaisia vai ei (kuten minä), on noudattaa Jumalan lakeja. Kristus palaa pian palauttamaan kansansa. Kaikkien eläneiden ylösnousemus tapahtuu, ja sitten Jumala tuomitsee kaikki. Ihmiset, jotka ovat noudattaneet Jumalan lakeja, elävät Kristuksen ja israelilaisten valtakunnassa, ja kaikki ihmiset, jotka eivät ole noudattaneet Jumalan lakeja, lähetetään tulijärvelle langenneiden enkeleiden kanssa. Noudattamalla Jumalan lakeja voimme ottaa etäisyyden langenneiden enkeleiden kapinasta, eikä meitä lasketa heidän joukkoonsa.

Ei ole liian myöhäistä muuttua. Hes. 18:24-28: Kun jumalaton kääntyy tekemästään pahuudesta ja tekee sen, mikä on laillista ja oikein, hän pelastaa sielunsa elävänä. Jos hän ajattelee ja kääntyy pois kaikista tekemistään rikkomuksista, hän elää, hän ei kuole. Mutta jos vanhurskas ihminen kääntyy pois vanhurskaudestaan ja tekee vääryyttä, eläkökö hän sitten? Kaikkea hänen vanhurskauttaan, jonka hän on tehnyt, ei mainita; ja synnissään hän kuolee. Etsikää niin löydätte, kolkuttakaa niin teille avataan!. Nyt on aika tehdä parannus synneistä ja ottaa raamatullinen upotuskaste, Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Kaikkivaltiaaseen Jumalaan voit luottaa, et keneenkään muuhun. Vain, Kristuksen veressä, on meille täällä pelastus luvattu. Jokainen joka ottaa tuon viimeisen rokotteen, eikä kadu syntejään, eikä anna elämäänsä Kaikkivaltiaalle Jumalalle, ja Hänen Sanalleen, kohtaa toisen kuoleman tuomiopäivänä, ikuisessa tulessa, raamatun mukaan. Raamattu ei puhu kuolemasta näissä pyhissä kirjoituksissa. Siinä puhutaan helvettiin lähettämisestä ikuisesti tuomiopäivänä. Muuta tapojasi jo tänään! Jos olet vakava henkilö, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen Sheeptiedsheep@gmail.com, jos sinulla on kysyttävää tai haluat puhua minulle / hankkia tämän verkkosivuston PDF-tiedostona. Katso youtube-kanavani "Revolutions For Tomorrow" ja myös "GOCC". Aikaa on vähän. ShalomLevitä ahayah-truth.com kaikkialle Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, Ylilaudalla, Youtubessa, Reddit-viesteissä ja kommenttiosastoissa jne. Ja tulosta pdf ja anna se ihmisille sekä lähetä se sähköpostitse.

Tarkoituksemme on näinä viimeisinä päivinä varoittaa niin monta ihmistä kuin mahdollista pedon rokotteen merkistä! Ilmestysten kolmannen enkelin on tarkoitus olla meitä! Jos tee VAKAVAA TYÖTÄ varoittaessasi massoja, ja pysy Jumalan Sanassa, Jumala lähettää sinut helvettiin tuomiopäivänä. Jaa tämä verkkosivusto kaikille tuntemillesi!
Napsauta yllä olevaa "Lataa PDF" -painiketta ladataksesi tämän verkkosivuston PDF -tiedostona. Se mahtuu yhdelle paperille, edessä ja takana. Tulosta se ja välitä se perheellesi, ystävällesi tai jopa satunnaisille kadulla oleville ihmisille.
Napsauta yllä olevaa "Lataa Kansilehti" -painiketta ladataksesi ylimääräisen kansilehden, jonka voit nitoa PDF -tiedostoon. Se auttaa herättämään kiinnostusta, jos annat sen satunnaisille ihmisille. He ovat taipuvaisempia lukemaan sitä. Todella tehokas.

VINKKEJÄ PDF:N LEVITTÄMISEKSI
Liity ilmaiseen online-chat-ryhmääni: https://discord.gg/ckA8hJC6WqMeillä on myös foorumi osoitteessa iamtruth.actieforum.com. Voit luoda ilmaisen tilin ja esittää kysymyksiä, puhua muille ihmisille totuudessa, oppia lisää jne.